Beginnershulpgids voor online zakendoen - deel 1

Of ze nu de neiging hebben om informatie te lezen, omdat ze in het algemeen meer vrijheid, financiële Golden Goose V-star 2nafhankelijkheid of misschien tijd met hun gezin zoeken, is het nu tijd om te beginnen met het opbouwen van je oudere. Het was Albert Einstein die zei: "Insanity doet hetzelfde steeds weer opnieuw, in afwachting van een ander resultaat".

"Ik ben een viezerik", zal hij zeggen. "Hoe grappig." denkt ze. Een kandidaat zal dergelijke uitspraken vaak volledig afwijzen, tot drie jaar later wanneer ze begrijpt dat hij geslachtsgemeenschap heeft met de hondenloper. Golden Goose Sneakers De zonneschijnlamp kan uitgaan, en ze zal in gedachten houden op de automatische datum waarop hij vertelde dat hij zijn minnares aan het vatten was.

Denk er aan. Hoeveel gemakkelijker is het om een ​​waardevol product of een betere service samen met een klant te verkopen die al iets gekocht heeft als je betaalt, die erg blij was met de resultaten versus een NIEUWE klant te zoeken?

Ik stop meteen een automatische directe overschrijving van mijn inkomensrekening naar mijn Golden Goose-tegoedrekening. Eerst wil ik dat je 5% van mijn inkomen kunt verdienen (het wordt algemeen aanbevolen om 10% van je inkomen te Golden Goose Haus Halleyesparen, maar van nul naar 10% gaan kan in het begin een grote sprong zijn - ik begon met 5% maar kreeg al snel tot 10% zie actie 3).

Zoals ik al zei, hebben nieuwe MKB-klanten (kleine en middelgrote bedrijven) van onze onderneming normaal gesproken een crisis met hun bedrijf zodra ze op kantoor aankomen. Meestal zijn ze heel erg in nood, omdat hun bedrijf geblesseerd raakt door hun boekhoudproblemen. Veroverd zijn enkele van de gevolgen van nalatigheid van de ondernemers, die hun gouden gans doden.

Denk Golden Goose Shop aan wat u vraagt ​​wanneer u zegt dat u eenvoudige Golden Goose Californiankomsten wilt. Zeg je niet echt dat iemand geld wil om op de een of andere manier magisch voor je te verschijnen zonder hard te kunnen werken? Ummm! Ik besef dat het geweldig zou kunnen zijn als het gebeurde van die ranglijst - marketingtechnieken. ze geven er allemaal de voorkeur aan om een ​​persoonlijke gouden ganswinkel te hebben die die gouden eieren blijft rondhuppelen. Maar de waarheid is meestal dat het leven daarom niet zou moeten zijn.

Maak een website voor de verkoop van dat product. Veel meer . zal beschikken over een verkoopbrief die is gericht omdat ze afkomstig zijn van een interesse in uw product. Jouw taak is om ze om te zetten in betalende abonnees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *